Jeg havde jubilæum på arbejdet, og det skulle fejres i stor stil. Men med mange gode både nuværende og tidligere kollegaer samt venner og familie, så kunne jeg godt se, at et åbent hus ville trække ud i en uendelighed, og det orkede jeg faktisk ikke. Derfor besluttede jeg mig til et arrangement med brunch, for så kunne alle komme videre med dagens gøremål, jeg selv inklusive.
Mad udefra
Det er ikke mulig at klare den slags selv, så maden skulle uden tvivl komme udefra. En opgave, jeg ikke ville overlade til vores kantine, så det skulle være mere end bare udefra. Jeg vidste, hvor mage, der ville komme, sådan cirka i hvert fald, så nu skulle jeg finde nogen, der ville kunne levere en rigtig lækker brunch til mig og alle gæsterne.
Selvom jeg havde fået et pænt tilskud fra firmaet, så forventede jeg stadig at skulle betale en pæn sum selv. Det var jeg indstillet på, men jeg ville da gerne holde udgifterne nede til et minimum, hvis det kunne lade sig gøre, da jeg i anledningen havde lovet min kone, at vi skulle fejre det bare os to med et krydstogt i sommerferien.
Himmelsk brunch
Jeg fik anbefalet et firma af en kollega. Han sagde, at de havde leveret brunch ud af huset til dem, og at det var fantastisk godt. Jeg valgte at tage ham på ordet og bestilte hos dem, for det så rigtig lækkert ud, og deres priser var meget rimelige.
De leverede bare alt det, jeg gerne ville have. En velsmagende brunch, de kom til tiden, alting var frisk, de varme og lune retter havde den rette temperatur, ja jeg kan faktisk ikke finde noget at udsætte på noget som helst, og det gjorde det til en festdag uden lige. Det er ikke kun min kollega, der anbefaler dem nu, det er også mig.